ÜDVÖZLÜNK
A NATURKENCE WEBÁRUHÁZBAN!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/588-1600

Bambusz por
Bambusz por
650 Ft

Bambusz por

Bambusz por

Számos készítményben értékes összetevő: vegyes és zsíros bőrre szánt krémekben, alapozókban, szemfestékekben, rúzsokban, dezodorokban, alakformáló kompozicióban.

Tónusjavító és bőrfeszesítő tulajdonságait fogyasztó kezelésekhez és szülés utáni felépüléshez használt készítményben érvényesíti.

Megjelenési forma:

  • nagyon fínom fehér por (15-25 mikron)
  • semleges szag
  • vízben teljesen diszpergálható
  • sűrűség 3,6 gr = 10 ml

Főbb alkotóelemek: rendkívül gazdag növényi szilíciumban (>70%)

Tulajdonságok:

  • feszesítő hatású
  • ásványosító hatású
  • tónusjavító hatású
  • mattosít
  • elnyeli a túlzott izzadást
  • a por jellegű smink készítmények számára alkalmas alap
  • finom, selymes tapíntást kölcsönöz
  • feljavítja a krémek és emulziók szerkezetét
  • kiegyensúlyozza a túl savas készítmények pH-értékétét

 Alkalmazások:

  • vegyes és zsíros bőrre
  • dezodorokba és izzadásgátló termékekbe
  • alakformáló, feszesítő krémekbe
  • szülés után, a bőr tónusának feljavítására
  • bármilyen típusú bőr ásványosítására
  • smink készítmények alapjaként vagy összetevőjeként: púderekbe, szemfestékekbe, arcpirosítókba, rúzsokba, szempillafestékekbe, por vagy krém alapozókba

 A KOZMETIKÁBAN:

  • szokásos ajánlott adagolás 0,5-10%
  • a száraz smink készítményekben az adagolás növelhető 30%-ig
  • krémekbe (emulziókba) és gélekbe hidegen, a végső fázisba adagoljuk, ha a recept másképp nme írja elő
  • krémekbe, vegyes vagy zsíros arcbőrre
  • testápolásra, selymes, bársonyosító krémekbe, emulziókba
  • alakformáló krémekbe, emulziókba
  • bármely bőrtípusra készült feszesítő krémekbe, emulziókba, frissítőkbe
  • izzadásgátló krém, gél vagy púder formájú dezodorokba
  • ásványosító maszkokba, pakolásokba, egyéb alkalmazásokba
  • smink készítményekbe: porpúder vagy kompakt púder, arcalapozó, arc- és szemfestékek összetételébe
  • fogkrémbe

Figyeljen ha víztartalmú készítményekbe adagolja, mivel a por lúgos, és lehet, hogy szükséges a pH-érték kiegyensúlyozása

Tárolás:

  • száraz helyen (nem a fürdőszobában), fénytől, hőtől óvva, légmentesen lezárt tasakban tároljuk

Biztonsági adatok:

  • ne használjuk szellőzőforrás közelében
  • ne lélegezzük be
  • külső használatra!

10 g

650 Ft
Egységár: 65 Ft/g
Részletek

Összetevők (INCI): bambusa arundinacea stem powder

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek