ÜDVÖZLÜNK
A NATURKENCE WEBÁRUHÁZBAN!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/588-1600

Jojoba viasz

JOJOBA VIASZ

Halványsárga, kemény viasz. Olvadási pontja 65 ° C.

A méhviasz kitűnő helyettesítője a vegán termékekben. Tökéletes alternatíva a méhviasz és egyéb mesterséges sűrítő anyagok kiváltására. A jojoba viasz természetes eredetű, jótékony zsírsavakkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal telve - hasonlóan a jojobaolajhoz - de szilárd formában. A benne található természetes antioxidánsoknak köszönhetően ismert, hogy meghosszabbítja a kozmetikumok eltarthatóságát, miközben hatékonyan táplálja bőrünket. Környezetbarát, biológiailag lebomló és gyengéd viasz, így nemcsak az általános bőrápolás kiváló kozmetikai összetevője, hanem az érzékeny, érett és problémás bőrtípuson is biztonságosan használható. A jojobaolaj E-vitamint, B-komplex vitaminokat, valamint szilícium, króm, réz és cink ásványi anyagokat tartalmaz, így hihetetlenül tápláló és minden bőrtípusra tökéletes választás.

A Jojoba viasz felhasználási területei közé tartozik (de nem kizárólag):

  • szappanok
  • balzsamok
  • krémek
  • ajakírek
  • hajápolási termékek

 

INCI: Hydrogenated vegetable oil - Simmondsia Chinensis Oil – Tocopherol

 

Kiszerelés: 100 g

 

 

 

1 320 Ft
Egységár: 13 Ft/g
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek