Új jelszó kérése

Termék részletek



Shea olaj

Shea olaj

Termék ára
820 Ft820
Termék kosárba helyezése
Egységár
16 Ft/ml
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
A vásárlás után járó pontok
30 Ft
Rövid leírás a termékről

   A sheavaj frakcionálásával keletkezik, amikor a szilárd sztearinsav frakciót eltávolítják, így marad a folyékony olaj (olefin).  Alacsonyabb az olvadáspontja a sheavajnál - kb. 20C -  így a kozmetikai készítményekben a folyékony fázishoz kell számítani.

Magas E vitamin és béta-karotin tartalma van, regeneráló, bőrsimító hatású. Alacsonyabb a sztearinsav tartalma a vajnál, de magasabb az olaj- és linolénsav tartalma.

 

Használható 1-100 %-ban, bármilyen kozmetikumban, de különösen:

   hajápolók

   körömápoló olajok

   szemránckrémek

   ajakbalzsamok

 

INCI: Butyrospermum parkii

 

50 ml, 100 ml

 

Hasonló termékek
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.