Új jelszó kérése
like box
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél

Termékek


Coco-glucoside - kókuszglükozid
Coco-glucoside - kókuszglükozid

A bio és natúrkozmetikumokban elfogadott nemionos, növényi eredetű mosótenzid. Enyhe, bőrkímélő habzóanyag.

Kombinálható más felületaktív anyagokkal.

Használata: az olajos fázishoz számítjuk. A pH érték 3-5.

2-10%ban használjuk.

Biológiailag könnyen lebomló.

Használható sampon, balzsam, folyékony szappan, tusfürdő, borotválkozó készítmények és egyéb tisztítószerek készítéséhez.

200 ml


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés