ÜDVÖZLÜNK
A NATURKENCE WEBÁRUHÁZBAN!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/588-1600

Glyceryl Stearate SE
Glyceryl Stearate SE
1 010 Ft

Glyceryl Stearate SE

A gliceril-sztearát SE széles körben használható ön-emulgeálószer, bio kozmetikumokban engedélyezett.

Természetes eredetű zsírsav, növényi olajokból. Könnyen felszívódik, csökkenti a bőr vízveszteségét, védi a szabad gyökök okozta károktól.

Segíti az emulziós krémek stabilitását, jól kenhető. O/W (olaj a vízben) emulziókhoz ajánlott, más emulgeálószerekkel társítható.
 Minden bőrtípusra alkalmas.
 használható krémekben, lotionokban, hajápolókban
 babaápoló krémekbe.

Igen stabil emulziót ad, ugyanakkor arra kell ügyelni, hogy az összetevőkbe ne kerüljön vele inkompatibilis-kationos- alapanyag. Ezért például hajbalzsamhoz ez az emulgeátor nem használható.

Használata: a zsírfázisban, 1-10 %. Olajban oldható, olvadáspontja 55 °C

50 g

1 010 Ft
Egységár: 20 Ft/g
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek