like box
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Naptár
2021. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Termék részletek


Habosító tenzid (Decyl glucoside)

Habosító tenzid (Decyl glucoside)

Termék ára
1 750 Ft
Egységár
8,75 Ft/ml
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Habosító tenzid

 

A decyl glucoside enyhe tenzid. Növényi alapú - általában kókuszból és kukoricából készül.

 

Vízben jól oldódik, jó nedvesítő hatású. Kíméletesen tisztít, ezért babaápoló fürdők, samponok habzóanyaga lehet, de bármilyen sampon, tusfürdő, hajkondicionáló  készíthető vele.

 

Jól habzik, stabil habot képes és enyhén tisztít.

 

Biológiailag lebomló, környzetbarát.

 

Aktív hatóanyaga: 48-52%

 

Alkalmazása 2-40%, a készítmény jellegétől függően.

 

200 ml

A termék tulajdonságai

Sárgás-fehér színű, sűrű, enyhén zavaros folydék, semleges szaggal. Vízben oldódik.

Összetevők (INCI): Decyl glucoside

 

Tulajdonságok 

  • bármilyen típusú hajra megfelelő
  • bármilyen típusú bőrre megfelelő
  • jó dermatológiai összeférhetőséggel rendelkezik
  • az érzékeny bőr számára is megfelelő
  • javítja a tisztálkodási készítmények habzóerejét
  • egyedüli felületaktív hatóanyagként használva, nagyon híg készítményeket eredményez. Ezért arctisztítók és sminklemosók kivételével, minden másba ajánlott más tenzidekkel elegyíteni
  • a bio kozmetikában jóváhagyott összetevő
  • biológiailag lebomló

Alkalmazások

  • ajánlott más tenzidekkel vagy kímélő mosóalappal együtt felhasználni
  • összetevőként felnőtteknek és gyerekeknek szánt samponokba
  • tusfürdőkbe, krémtusfürdőkbe
  • arclemosókba, fürdő gélekbe
  • csecsemőknek és gyerekeknek szánt tisztálkodási termékekbe
  • kis adagokban sminklemosókba és egyéb leöblítés nélküli készítményekbe
  • egyedüli felületaktív összetevőként alkalmazva, készítménytől függően ajánlott a "Foamer" típusú flakonba tárolni

Használat

  • felhasználható egyedüli felületaktív hatóanyagként
  • kombinálható más tenzidekkel, különösen a sűrűsítő tenziddel
  • belefoglalható a Kímélő mosóalapba
  • 2-3%-ban adagolva belefoglalhatjuk olyan tisztálkodási termékekbe, melyek nem igényelnek öblítést
  • mivel lúgos termék, a vele kialakított készítmények savasítása szükségszerű. Ez megvalósítható tejsavval, az elért értéket pH-indikátorral (lakmuszpapírral) ellenőrízzük. Samponoknál az ajánlott pH-érték 4,5-6,5, test- és arcápoló készítmények esetében pedig 5-7

 

Tárolás: száraz helyen, hőtől és közvetlen fénytől védett helyen

Biztonsági adatok: ne nyeljük le, szembe ne kerüljön, tartsuk távol a gyerekektől

Hasonló termékek
Lamesoft
550 Ft
Betain
750 Ft

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés