ÜDVÖZLÜNK
A NATURKENCE WEBÁRUHÁZBAN!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/588-1600

Cupuacu vaj finomítatlan
Cupuacu vaj finomítatlan
2 260 Ft

Cupuacu vaj finomítatlan

Hidegen sajtolt, finomítatlan növényi vaj

Az amazóniai esőerdőkből származó, fitoszterolokban és polifenolokban természetes módon gazdag vaj. Nagy vízvisszatartó képességgel rendelkezik, hosszantartó hidratáltságot biztosít a bőrnek, megnyugtatja és védi a sérült bőrt, késlelteti az öregedés jeleinek megjelenését és helyreállítja a bőr és a haj rugalmasságát.

A Cupuaçu fa magjaiból préselt nyers, finomítatlan vaj. A kakaófával rokon Cupakaçu fa a brazil amazóniai esőerdőből származik.

Megjelenési forma: sárgás-krém színű, szilárd halmazállapotú lágy vaj

Illata: jellegzetes földes, enyhén édeskés

Tulajdonságok

  • antioxidáns hatású polifenolokat és gyulladáscsökkentő fitoszterolokat tartalmaz
  • kiváló bőrpuhító, gazdag tápértékű
  • funkcionális szempontból gyakran hasonlítják a lanolinhoz
  • jótékonyan lép fel a szennyődések és bőröregedés ellen
  • a bőröregedés jeleinek megjelenését megelőző hatást fejt ki
  • alkalmas a ráncok megjelenésének késleltetésére
  • segít a bőr természetes nedvességzáró képességének helyreállításában
  • jó vízvisszatartó képessége révén megakadályozza a bőr kiszáradását
  • segít megvédeni a bőrt az UV-sugárzás és a környezeti szennyeződések káros hatásaitól
  • segít helyreállítani a bőr és a haj természetes rugalmasságát
  • selymessé és simává teszi a bőrt
  • feljavítja a sérült, száraz és törékeny haj állapotát
  • segít megvédeni a hajat a kiszáradástól

Alkalmazások, felhasználás

  • kiváló összetevő a bőrápolásban, kozmetikai készítmények széles palettájába belefoglalható
  • használhatjuk önmagában, a bőrrel érintkezve gyorsan megolvad
  • a legtöbb bőrtípusra, különösen érett, száraz, érzékeny, sérült bőrre alkalmas
  • kitűnő összetevő krémek, testápolók, kenőcsök, balzsamok, testvaj, ajakápolás, körömápolás, fényvédő, napozás utáni készítmények, borotválkozás utáni, finom szappanok készítéséhez
  • alkalmas összetevő a sérült, törékeny, száraz vagy színezett haj ápolására szánt készítményekbe, például balzsamokba, szérumokba, szilárd samponokba

Tárolás: száraz, hűvös helyen

 

100 ml

2 260 Ft
Egységár: 23 Ft/ml
Részletek

INCI: Theobroma Grandiflorum Seed Butter

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek