ÜDVÖZLÜNK
A NATURKENCE WEBÁRUHÁZBAN!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/588-1600

Tubarózsa viasz
Tubarózsa viasz
1 340 Ft

Tubarózsa viasz

Tubarózsa viasz

 

A tubarózsa viasz zsírsavakban, viaszos észterekben, fitoszterolokban gazdag és a virág aromás vegyületeinek egy részét megőrzi, ezáltal a kozmetikai készítményeknek jellegzetes virágos, púderes, érzéki, jellegzetesen nőies illatot kölcsönöz.

A kozmetikai kompozíciókba foglalva, a tubarózsa viasz segíti a bőrt a nedvesség megtartásában, megelőzve annak kiszáradását. Bőrlágyító, hidratáló és védelmező hatású.

Balzsamok, illatos krémek, szappanok és szilárd parfümök ideális összetevője

MEGJELENÉS: barnás színű anyag, átható tubarózsa illattal
Olvadáspont kb. 60°C

Tulajdonságok :

  • növeli a kompozíciók sűrűségét
  • jó filmképző
  • szerkezetalakító a krémekben
  • stabilizáló az emulziókban
  • növeli a szappanok keménységét
  • társ-emulgeáló szer

Alkalmazások :

  • gazdag krémekbe, balzsamokba, testvajakba
  • szilárd parfümökbe
  • bőrvédő krémekbe, száraz bőrre szánt krémekbe
  • illatos gyertyákba
  • M&P és CP szappanokba

Használati mód:

  • kozmetikai ápolószerek összetevőjeként: krémekbe, tejekbe, vízfürdőn melegítve az olajfázisba adagolva, irányadó adagolás 1-5%
  • testvajakba, kenőcsökbe, száraz krémekbe 1-10% melegítéssel
  • balzsamok, stift dezodorok összetevőjeként 2-10%
  • emulziók létrehozásához társ-emulgeálóként egy emulgelószer mellé, 1-5%
  • szilárd parfümökbe 30%-ig
  • M&P szappanok összetevőjeként 1-5%


Tárolás: 
 nedvességtől és közvetlen fénytől védve, légmentesen lezárva

1 340 Ft
Egységár: 134 Ft/g
Részletek

Összetevők (INCI): polianthes tuberosa flower wax

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek