Új jelszó kérése
like box
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél

Termékek


Pacsuli illóolaj
Pacsuli illóolaj

Ázsiában honos cserje, melynek bársonyos, fűszeres leveléből gőzlepárlással készül az olaj.

Hosszan tartó, meleg, édes illat. Főleg a parfümgyártásban használták régen és ma. Antidepresszáns, nyugtató, hangulatingadozásoknál javasolt.

A bőrápolásban érett vagy zsíros, gyulladásos bőrre javasolt, regeneráló, tonizáló. Keringési zavarok, vízvisszatartás esetén is jó.

Hatékony afrodiziákum is!

Jól keverhető muskotályzsályával, tömjénnel, citrommal, naranccsal, levendulával.

Nem toxikus, nem érzékenyít.

Használható kozmetikumokban, fürdéshez, masszázshoz, párologtatásra.

INCI: Pogostemon cablin (syn. patchouli)

10 ml

 

ÚJ GYÁRTÓTÓL KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ PACSULI ILLÓOLAJ!


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés