Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Hírek

2017.12.22 7:31
2017.11.21
2017.10.25
2017.09.13
2017.09.07
2017.06.19
2017.06.12
2017.06.09
2017.05.16
2017.02.21

Termékajánló

Termékek


Búzacsíra olaj, finomítatlan
Búzacsíra olaj, finomítatlan

Finomítatlan, hidegen sajtolt búzacsira olaj

nagyon magas E vitamin tartalommal.

Jellegzetes illatú, sötétsárgás-zöldes zsíros olaj, a búzaszem csírájából előállítva.

Javítja a vérellátást, a sejtek megújulását segíti. Csökkenti az idő előtti öregedés tüneteit, fokozza a bőr tónusát. Kiváló bőrápoló, sebgyógyulást segítő olaj. 

Egyes ekcémás tüneteket csökkenthet.

Száraz, érett bőrre készülő kozmetikumokba használjuk, kissé nehezen szívódik fel. Kismamáknak mellápoló szérumba, vagy a striák elkerülésére ajánlott használni.

A búzacsira olaj hajápolásra is használható.

Használata 5-100%

 

INCI: Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil

 

100 ml

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés