Új jelszó kérése

Termék részletek



Cetylalkohol

Cetylalkohol

Termék ára
310 Ft310
Termék kosárba helyezése
Egységár
6,2 Ft/g
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

 

Növényi eredetű zsíralkohol - cetilalkohol. Konzisztencianövelő és emulgálószerként használható. Emulziós krémekhez adagolva segíti azok könnyebb felszívódását, bőrpuhító, bőrsimító hatású.

Minden bőrtipushoz használható.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Csak külsőleg!

Adagolása: emulgátorként 0,5-1%, konzisztencia növelőként max. 5%

INCI: Cetyl Alcohol


Kiszerelés: 50 g,  100 g

 

Hasonló termékek
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.