Új jelszó kérése

Termék részletek



Sztearinsav

Sztearinsav

Termék ára
430 Ft430
Termék kosárba helyezése
Egységár
8,6 Ft/g
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A sztearinsav telített zsírsav, növényi olajokban, vajakban található. Színtelen, szagtalan viaszos pellet vagy gyöngy.

Saját ápoló hatása nincs, de megkönnyíti a hatóanyagok felszívódását és védi a bőrt a külső hatásoktól.

 Konzisztencia növelő, sűrítő és segéd-emulgeáló szerként számos kozmetikumban megtalálható. 

Tisztító jellege miatt szappanok, samponok, borotválkozószerek is tartalmazzák.

Olajban és alkoholban oldódik. Olvadáspontja magas, 69°.

Használata:

2-10 %

 

INCI: Stearic acid

 

50 g,   100 g

 

 

A termék tulajdonságai

Nézd meg a borotvahab készítését sztearinsavval a Lukrécia kencéin >>

vagy az M1 Zöld tea c. adásában

 

Hasonló termékek
Aloe vera gél
2 480 Ft
Alginát
230 Ft
Selyemprotein
950 Ft
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.