Új jelszó kérése
like box
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél

Termékek


Sztearinsav
Sztearinsav

Mi a sztearinsav?

A sztearinsav telített zsírsav, növényi olajokban, vajakban található. Színtelen, szagtalan viaszos pellet vagy gyöngy.

 

Sztearinsav jellemzői

 

Saját ápoló hatása nincs, de megkönnyíti a hatóanyagok felszívódását és védi a bőrt a külső hatásoktól.

Konzisztencia növelő, sűrítő és segéd-emulgeáló szerként számos kozmetikumban megtalálható. Viszkozitás növelő.

Tisztító jellege miatt szappanok, samponok, borotválkozószerek is tartalmazzák.

Olajban és alkoholban oldódik. Olvadáspontja magas, 69°.

Használata:

2-10 %

 

INCI: Stearic acid

 

50 g,   100 g

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés