Ingyenes szállítás 19.000 Ft feletti vásárlás esetén!

ÜDVÖZLÜNK
A NATURKENCE WEBÁRUHÁZBAN!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/588-1600

Bio Blog

Natúr dezodor

2019.06.01 09:36

A dezodor a kulcsa annak, hogy ápoltnak tűnjünk, és jó illatunk legyen. A jó illat szubjektív dolog, de abban egyetérthetünk, hogy minden jó, ami tisztaság érzetet ad nekünk és a környezetünknek.

 

A dezodor a napunk 24 órájának résztvevője. Főleg, amikor nyáron ősz van, a tavasz egy múló pillanat, a nyár pedig vagy forró, vagy esős. Nem tudjuk, hogyan öltözzünk, az időjárás szeszélyes, ezért izzadunk a nap nagy részében.

 

Ezért nagyon fontos, hogy olyan dezodort használjunk, ami természetes anyagokból készült és nem tömíti el a pólusainkat, mert abból sajnos betegség lesz.

 

Használj inkább natúr dezodort.

Mi is az a natúr dezodor?

A dezodor szerepe az, hogy megakadályozza a testszag kialakulását.

A bio és natúr minőségű alapanyagokból készült dezodort nevezzük natúr dezodornak. A dezodor alapanyaga lehet például shea vaj. A natúr dezodor nem tartalmaz kémiai, szintetikus összetevőket, parabéneket, alkoholt.

 

A natúr dezodor szerepe

A dezodor szerepe az életünkben az, hogy megakadályozza a testszag kialakulását. Gyakori tévedés, hogy „izzadásgátlónak” nevezzük. A dezodorok nem gátolják, nem gátolhatnák az izzadást. Ugyanis a szervezetünknek ha melege van, valahogy le kell adnia ezt a meleget, ezt nevezzük izzadásnak.

Az izzadásgátló dezodor úgy tudja gátolni az izzadásunkat, hogy eltömíti a pórusokat. Ezért valóban nem fogunk izzadni, vagy kevesebbet, mint a dezodor használata nélkül.

Ám ennek ára van. Ma már kimutatható az egyenes arányosság az izzadságátlók és mellciszták, melldaganatok kialakulása között. És sajnos eljutottunk odáig, hogy ma már gyakori az is, hogy férfiaknál is melldaganatot mutatnak ki, mert a férfiak is használnak izzadásgátlót.

Felejtsd el az izzadásgátlót. Használj natúr dezodort.

A natúr dezodor meggátolja, hogy kialakuljon a testszag. Ha pedig izzadni kell, azt engedjük meg a testünknek. Az izzadást megfelelő öltözéssel – vetkőzéssel, szellőztetéssel, árnyékolással tudjuk meggátolni.

 

Natúr dezodor tulajdonságai

100%ban természetes anyagokból készül.

Alumínium, Parabén és alkoholmentes.

Probiotikumot és probiotikus rostokat tartalmaz, szabályozza a bőr ph értékét (5,5)

Mesterséges tartósítószert és színezéket nem tartalmaz.

Hidratálja, táplálja a bőrt.

 

 

Összegezve, natúr dezodorra szükség van, hogy ne legyen izzadtság szagunk. Az izzadás is szükség van, hogy a szervezet egyensúlyba kerülhessen. ne használjunk alumíniummal és parabénekkel készült izzadás gátlót, mert többet árt, mint használ. A natúr dezodor táplálja és hidratálja a bőrt, miközben megszünteti a testszagot.

 

Fordulj hozzánk bizalommal bármilyen kérdés esetén:

Telefon: +36 20/588 1600

Email: naturkence@naturkence.hu