Új jelszó kérése
like box
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél

Bio Blog

2019.04.20 15:56

A Koenzim Q10 enzimet, gyakran csak Q10-nek nevezik akár szóban, akár írásban.

Ránctalanító és hidratáló anyagként van a köztudatban, kis túlzással minden öregedés gátló arckrémben megtalálható.

De mi is ez a Q10? És miért kellene beletennünk a kedvenc arckrémünkbe, akár utólag?

 

2019.04.17 12:44

Láttál már hófehér arcú ázsiai szépséget? Láttad, hogy mindegyiküknek tökéletes az arcbőre?

Gondolkodtál már azon, hogy mi a titka a kifogástalan szépségnek?

Már hozzánk is megérkezett a megoldás, úgy hívják, hogy konjac szivacs. Eredeti dél-koreai arctisztító, pórusfinomító szivacs.

A nátrium-hidroxid marószóda, marólúg, maró nátron néven is ismert. A szappankészítés nélkülözhetetlen alapanyaga.

Otthoni, natúr szappan készítéshez használható anyag, mely vízben oldódva erősen lúgos oldatot képez. A vegyiparban savak semlegesítésére használják. A tégelybe töltött nátrium-hidroxid gyöngy vagy pehely formájú. A gyöngy forma kezelhetőbb és könnyebben mérhető, mint a pehely.

 

Az argán olaj testünk, bőrünk karbantartásában segít. Ha lecseréljük vegyszerrel előállított és rengeteg tartósítószert alkalmazó kozmetikai termékeinket természetes alapanyagokból készült olajra, akkor máris sokat tettünk az egészségünkért.

Az argán olaj természetes olaj, feldolgozása hevítés nélkül történik, így minden hasznos vitamin és ásványi anyag és antioxidáns benne marad.

Az olaj bőr, arc, haj és köröm ápoláshoz is tökéletes választás. Ebben az írásban az olaj hatásait vesszük sorba, a testápolás, bőrápolás területére koncentrálva.

Az argán olaj marokkóból származik, máshol nem terem meg az Argana Spinoza.

Ritka és drága az olaja, ezért is nevezik marokkói aranynak.

 

Az argán olaj természetes olaj, feldolgozása hevítés nélkül történik, így minden hasznos vitamin és ásványi anyag és antioxidáns benne marad.

 

Az olaj bőr, arc, haj és köröm ápoláshoz is tökéletes választás. Ebben az írásban az olaj hatásait vesszük sorba, az arcápolás területére koncentrálva.

 

A borókafenyő jellegzetes tűlevelű örökzöld. A bogyója évekig érlelődik, mielőtt az olajat kinyerhetjük belőle desztillálással. Az így kinyert illóolajat krémekben és olajokban használjuk.

A boróka olaj sokoldalúan használható, életünk minden területén.  A megfázástól, a felfázásig, a pattanás kezelésétől a fogyókúráig. Ebben a cikkben részletesen végig nézzük, hogy mire érdemes használni, hogy jótékony hatásai maximálisan érvényesüljenek.

 

Az avokádóról régen tudjuk, hogy finom, ha megesszük. De ma azt is megtudhatjuk, hogy a testünkre milyen hatással tud lenni az avokádó olaj. Megnézzük, hogyan készül az olaj, mit tartalmaz, és hogyan tudjuk felhasználni az egészségünk érdekében.

2019.02.25 13:01

A sheavajat a nők aranyának is nevezik, mert kivétel nélkül minden kozmetikai terméket helyettesíthet, még a fürdővízbe is belekeverhetjük. Ápolja a baba bőrét, és nyugtatja apa bőrét borotválkozás után, vagyis anya aranya az egész család aranya.

 

 

Az első benyomás kitörölhetetlen emléket hagy, ezért nagyon fontos, hogy arcunk és bőrünk egészséget és energiát sugározzon a nap minden pillanatában, nemcsak állásinterjún vagy randin, hanem a közértben is, hiszen nem lehet tudni mikor kivel fogunk találkozni, és talán kitörölhetetlen nyomot hagyunk magunkról.

 Ahhoz, hogy a bőrünk minden percben vitalitást és szépséget sugározzon, átgondolt stratégiára van szükségünk, no és ezen kívül persze néhány csodaszerre :-) Lássuk tehát, milyen anyagokat használjunk a bőrünk szépségéért.

A kakaóvaj szó hallatán a gyermekkor nyaralásai, strandolások jutnak eszünkbe. Szinte érezni a kakaóvaj illatát a klóros medence szélén, érezni, ahogy a nap sugarai olvasztják szét rajtunk a csoki illatú kenőkét. De a kakaóvaj sokkal több annál, mint egy finom illatú napozó krém.

Mi is pontosan a kakaóvaj, mi mindenre lehet jó a család életében, és hogyan lehet felhasználni?

Ezennel ezt a témát fogjuk alaposan körbejárni.

A ricinusolaj külsőleg fertőtlenítő, antibakteriális, gombaölő, gyulladáscsökkentő, hidratáló hatású. Hatékonyan veszi fel a harcot különböző vírusok, baktériumok, gombák ellen, belsőleg alkalmazva viszont drasztikus hashajtó.

A ricinusolajos kezelés egy alternatív, természetes gyógymód, amely külsőleg alkalmas a bőr, a haj, a szempilla, a szemöldök, és a körmök ápolására, egészségének megőrzésére, káros elváltozások megszüntetésére. Mindezek mellett a ricinusolaj pénztárcabarát is.

A ricinusolaj egy rendkívül sokoldalú "csodaszer". Bőrre, hajra, ajakra, sérülésekre egyaránt használják. Ebben a cikkben felsoroljuk összes jótékony hatását és a felhasználáshoz is adunk hasznos tanácsokat, ötleteket.

Webáruház készítés