Ingyenes szállítás 19.000 Ft feletti vásárlás esetén!

ÜDVÖZLÜNK
A NATURKENCE WEBÁRUHÁZBAN!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/588-1600

Bio Blog

A natúr sampon ereje

2019.05.21 18:13

A natúr sampon olyan hajápolási készítmény, mely mentes a káros szintetikus kémiai anyagoktól.

Természetes anyagokból készül, növényi olajokból és kivonatokból. Az illatosítás illóolajok felhasználásával történik.

Miben rejlik a natúr sampon ereje? Nézzük csak.

 

Mi az a natúr sampon?

A bio és natúr minőségű alapanyagokból készült samponok a természetes hajápolást, a táplálást és a valódi tisztítást jelentik a haj számára. A sampon alapanyaga lehet aloe vera, rozmaring, levendula, és megannyi egyéb növényi olaj és kivonat.

 

A natúr sampon egyik legnagyobb ereje

A natúr sampon nem árt az emberi szervezetnek. Ez az első legnagyobb előnye.

A "nem natúr" sampon, amely a kőolajszármazékok vagy a szintetikus anyagok mellett "némi" természetes anyagot is tartalmazhat.

A „kémiai” kozmetikumok egyik legvitatottabb összetevői az ún. parabének: butylparaben, ethylparaben, izobutylparaben, M-E-P-B paraben, propylparaben, sodium ethyl paraben és sodium methyl paraben néven találhatjuk meg ezeket a termékcímkén.

A kozmetikai termékek, így a samponok legnépszerűbb tartósítószerei, a termékek 90 százalékában megtalálhatók. Kétségtelen előnyük baktérium- és gombaölő hatásuk, és az, hogy olcsó az előállításuk. Viszont felmerült az a gyanú, hogy köze lehet bizonyos rákos megbetegedésekhez.

 

De nem az a legnagyobb ereje a natúr samponnak, hogy nem árt. Hanem az, hogy amit ígér, azt betartja. A kémiai samponok reklámjai ígérnek fűt-fát, aztán az esetek nagy százalékában nem történik meg az ígért hatás. Nem lesz a hajunk fényesebb, nem szűnik meg a korpa.

 A natúr samponok valóban magasabb árfekvésűek, mert a gyümölcsök, gyógynövények, zöldségek, fűszernövények termelése időigényesebb és kényesebb folyamat. De megéri, mert ezek az alapanyagok a garancia arra, hogy amit várunk tőlük, az teljesülni fog. Régen hagytuk, hogy a gyógynövények gyógyítsanak bennünket. Most már legalább azt hagyjuk, hogy a natúr samponok legalább annyit segítsenek, amennyit tudnak.

Nem lehet általánosságban írni a tulajdonságokról, hisz mindegyik más és más, ezért nézzünk meg néhányat a natúr samponok közül.

 

Natúr sampon - Faith in nature sampon teafa olajjal

Mélytisztító natúr sampon normál és zsíros hajra.

100%ban természetes anyagokból.

A teafa és az esszenciális citrusolajok rendkívül magas koncentrációja kiválóan alkalmas a zsíros haj erősítésére és tisztítására.

A teafa antibakteriális, antiszeptikus és gombaellenes hatású. Véd a káros baktériumoktól, valamint erős immun-stimuláns.

parabén és SLES mentes.

Mesterséges tartósítószert és színezéket nem tartalmaz.

Biológiailag 100%ban lebomló.

Vegán termék.

 

 

Natúr sampon – Sampon alap

Egy természetes sampon alap, mely különböző kozmetikai hatóanyagokkal személyre szabható.

Használhatjuk önmagában is, mint egy semleges sampont, vagy különböző illóolajokkal, kivonatok hozzáadásával igényeink szerint alakíthatjuk.

 

Összegezve, a natúr sampon nem ártalmas. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Növényi olajokat és kivonatokat tartalmaz, és amit ígér, azt betartja. Személyre szabható, de készen is megtaláljuk azt, amire szükségünk van.

 

Fordulj hozzánk bizalommal bármilyen kérdés esetén:

Telefon: +36 20/588 1600

Email: naturkence@naturkence.hu