Ingyenes szállítás 19.000 Ft feletti vásárlás esetén!

ÜDVÖZLÜNK
A NATURKENCE WEBÁRUHÁZBAN!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/588-1600

Bio Blog

Natúr kézkrém

2019.06.10 11:21

A kezeink igénylik a legtöbb ápolást, támogatást. Mivel folyamatosan ki vannak téve az időjárás hatásainak, a fizikai sérüléseknek, és a hiányos táplálkozásból adódó hiánybetegségeknek is.

 

A kézápolásban nagyon fontos, hogy natúr kozmetikumot használjunk, hiszen, ha a kezünk annyira beteg lesz, hogy nem használhatjuk, szó szerint megbénul az életünk.

 

Szerencsére ma már válogathatunk a természetes összetevőkben gazdag natúr kézkrémek közül.

  

Miért fontos a kézápolása?

  

A kezünk épsége jelenti az önellátást és a munkaképességet, ezért fontos figyelnünk és vigyáznunk a kezeinkre.

A kezeink ki vannak téve az időjárási viszontagságoknak, hidegnek, szélnek, forróságnak, UV-sugárzásnak. A hidratálás nem csupán azért fontos, hogy az arcunk ne legyen ráncos, hanem azért is, mert ha a kezünk bőre kiszárad, vékony lesz és sérülékeny.

A kezünk az, amit naponta sokszor vegyszerekbe áztatunk: szappan, mosogatószer, felmosó, tusfürdő, sampon. A kezünk szó szerint mindenben benne van.

Ezen kívül, mivel a kéz (ahogyan a lábunk is) perifériának számít, és gyakran itt csapódnak le a különböző betegségek tünetei, gondoljunk csak az ödémára és az izületi fájdalmakra.

Tehát kiemelten fontos, hogy ápoljuk a kezünk bőrét, és még fontosabb, hogy minőségi natúr kézkrémmel ápoljuk, ne pedig még több vegyszer hatásának tegyük ki.

 

Natúr kézkrém előnyei

  

A kezünket napi szinte támogatni kell, szükség van egy ápoló, intenzíven hidratáló, nyugtató, gyorsan felszívódó kézkrémre.

A natúr kézkrém természetes, értékes hatóanyagokkal és különleges olaj kombinációkkal képes táplálni a kezünket. Tartalmazhat sejtvédő E-vitamint és nyugtató hatású panthenolt is.

Fontos, hogy nem tartalmaz káros összetevőket. A natúr kézkrém előnyei közé tartozik, hogy nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges anyagokat, pl. illatanyag, tartósító anyagot. Parabén mentes. Tudatos termelés és készítés eredményeképpen kisebb az ökológiai lábnyomuk, kevésbé szennyezik a környezetet.

 

 

 

 

Összegezve, a kézkrém napi használata nem csupán ajánlott, hanem szükséges. A natúr kézkrém hatása, hogy hidratálja és nyugtatja a bőrt. gyorsan felszívódik, nem okoz kellemetlen zsíros érzést. Intenzíven visszazsírozza a bőrt, ezáltal csökkenti a viszketést. Parabénmentes gyógyászati készítmény. Parfümmentes. nem tartalmaz mesterséges tartósító- és színezőanyagot. Most már csak választanunk kell, hogy melyik krémmel óvjuk meg a kezünket.

 

Fordulj hozzánk bizalommal bármilyen kérdés esetén:

Telefon: +36 20/588 1600

Email: naturkence@naturkence.hu